29 januari 2009

Agilitykurs...

Bazzil på agility kurs i våras

I går startade Sots och min agilitykurs :-)
Vi har sett fram emot denna länge nu och vi hade sååå kul! Vi började öva på hopphindret och det klarade hon toppen. Den andra hundren gick av bara farten tills vi kom till A-hindret, där fick jag locka henne med massa köttbullar. När hon sedan kommit över och klarat av det så testade vi igen och då sprang hon upp och ner som hon inte gjort annat. Det hindret som hon var duktigast på, till min förvåning, var slalomen! Hon fattade med en gång och jag behövde bara blocka lite med mitt knä och ha godisen bakom ryggen och hon sprang igenom otroligt bra.
Duktig tjej! När det var 10 minuter kvar så märkte man att lilla Sot var enormt ouppmärksam så då sa jag tack för idag, kände att hon inte riktigt orkade mer. Även jag var trött i bollen :-)

I morgon så ska jag träffa Bodil med hennes hundar och ta en promenad till Brukshundsklubben. Ska bli trevligt att ses. Även om vi bor nära så träffas vi inte så ofta.

Hej hopp!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg Sot! Ja, her er både jeg og flokken min mektig imponert over dine agilityferdigheter! Vi blir nesten litt misunnelige... Jeg går også på skole, men har ikke kommet så langt i læringen ennå! Jeg har dessuten min første løpetid, og jeg får ikke utfolde meg helt som jeg vil! Ha det bra og lykke til Sot! Håper vi kan treffes engang så du kan lære meg litt av dine ferdigheter! Ha en koselig kveld og hils flokken din!

  SvaraRadera
 2. Uff da - vi trodde det var Sot som var avbildet, men det var jo pappa'n min jo - Bazzil! Nå er jeg ennå mer stolt! :) Klem fra Lucy

  SvaraRadera
 3. Vad kul med agility, jag och Viva kämpar på med lydnaden. Gud ska veta att det behövs med en sån lite vildning. Jag har aldrig varit med om något liknande!!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig Sot är !!!
  Det kommer gå som en dans det där ........  Ann-Charlotte

  SvaraRadera